Rebozo

Rebozo

Rebozo er spansk og betyder tørklæde eller sjal. Rebozo stammer fra indianske jordemødre i Mexico, Marta Orbit bragte teknikken med til Danmark og underviser stadig i teknikken til jordemødre, doulaer og på danske hospitaler. 

REBOZO Teknikker
Rebozoen bruges som en forlængelse af armene, til at vugge, gynge og strække med. 
Der findes mange forskellige udgangsstillinger med Rebozoen, siddende, stående og liggende. Teknikkerne er også forskellig om du ønsker en ve-fremmende behandling, smertelindring, eller som et vendingsforsøg. Uanset hvilke teknik man bruger er det dejligt for dig som mor og for din baby. 
Det vil øge chancen for at din baby kommer længere og bedre ned i bækkenet, fordi du bliver mere afspændt. 

REBOZO og Graviditet
En graviditetsbehandling med Rebozo er særlig effektiv, da det skånsomt går ind og afspænder og løsner spændinger fra muskler og ledbånd i bækkenet. Rebozo er en blid behandling og skal føles rart at få. 


 


Rebozo 

  • 45 min Smertelindrende behandling for bækkengener/igangsætning/ve-fremmende/vendingsforsøg eller at få barnets hoved længere ned i bækkenet.

 

550 kr.Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud til fysioterapeutiske behandlinger, der er udført af en autoriseret fysioterapeut. Læs mere om ”danmark”s takster til fysioterapi her.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring danmark gives der et tilskud på 133 kr. som du får tilbage ved første gangs konsultation. De resterende gange får du 88 kr. tilbage hvis du er medlem.  Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk