Behandling af barnløshed med fysioterapi

Mercier Therapy er en behandlingsform som fremmer fertilitet. Mercier Therapy har sit ophav i Chicago, USA. Metoden er udviklet af jordmoder Jennifer Mercier.

Jennifer udviklede behandlingsmetoden, fordi hun selv havde vanskeligheder med at blive gravid. Hun har endometriose, men har i dag to børn. Hun har lavet et studie (Pubmed) af metoden, hvor hele 83% blev gravide efter behandlingen.

Det er en behandling, der bruges med stor succesrate, hvis du ønsker at blive gravid. Det er en naturlig form for fertilitetsbehandling. Behandlingen kan ligeledes hjælpe folk med Endometriose, PCO eller personer med andre smerter i bækkenbunden.

Behandlingen er en blid form for manipulation af æggestokkene og livmoderen. Der bliver også givet bløddelsbehandling af omkringliggende ledbånd og muskler. Vores livmoder kan stå i forskellige stillinger, men hvis den står forkert, kommer der ikke den optimale blodforsyning til bækkenet. Det rettes op gennem manipulationen, så livmoderen får de bedste betingelser. På den måde kan graviditetschancen øges og/eller smerter fra bækkenet fjernes.

Fertilitetsbehandling er psykisk og fysisk hårdt for kroppen. Det, at blive gravid, er ideelt set noget, der skal foregå mand og kvinde imellem. Men når dette ikke sker, bliver kroppen stresset, og man bliver frustreret, og dermed ændres hormonbalancen. Det er derfor vigtigt at bygge kroppen op og give den balancen tilbage igen. 


Priser

Jeg arbejder, når du er klar, og det passer til din ægløsning. Det betyder, at jeg også er til rådighed om aftenen og i weekenden. Vi får det tilpasset, så det passer os begge eller alle tre, hvis din mand vil med.

Der betales kontant eller via MobilePay Erhverv.

 

Mercier Therapy

60 - 90 min - 6000 kr.

Opfølgninger på Mercier Therapy - 350 kr.

Laser - 300 kr.

 

Fysioterapeutisk behandling 

1. konsultation - 400 kr.

Almindelig behandling - 300 kr.
 


Behandling af gravide

80% af gravide vil i løbet af deres graviditet opleve smerter. I behandling af gravide er der ud over en smerteproblematik, de hormonelle forandringer at tage højde for, derfor er det vigtigt at gå hos en behandler som har speciale i Obstetrik (gravide). 

Du får hos mig en grundig undersøgelse, samtale, behandling og øvelser/vejledning til hjemmebrug. 

 

Graviditetsmassage

60 min. luksus behandling med Rudolph Care massage olie  

600 kr.

 

Akupunktur

Modning/igangsætnings akupunktur  

Mod graviditetsgener såsom kvalme eller smerter

Mod smerter

350 kr.

 

Såler / Supersole

Individuel tilpasning 

998 kr.


Rebozo

Rebozo er spansk og betyder tørklæde eller sjal. Rebozo stammer fra indianske jordemødre i Mexico, Marta Orbit bragte teknikken med til Danmark og underviser stadig i teknikken til jordemødre, doulaer og på danske hospitaler. 

REBOZO Teknikker
Rebozoen bruges som en forlængelse af armene, til at vugge, gynge og strække med. 
Der findes mange forskellige udgangsstillinger med Rebozoen, siddende, stående og liggende. Teknikkerne er også forskellig om du ønsker en ve-fremmende behandling, smertelindring, eller som et vendingsforsøg. Uanset hvilke teknik man bruger er det dejligt for dig som mor og for din baby. 
Det vil øge chancen for at din baby kommer længere og bedre ned i bækkenet, fordi du bliver mere afspændt. 

REBOZO og Graviditet
En graviditetsbehandling med Rebozo er særlig effektiv, da det skånsomt går ind og afspænder og løsner spændinger fra muskler og ledbånd i bækkenet. Rebozo er en blid behandling og skal føles rart at få. 

 

Rebozo 

45 min Smertelindrende behandling for bækkengener/igangsætning/ve-fremmende/vendingsforsøg eller at få barnets hoved længere ned i bækkenet.

550 kr.Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud til fysioterapeutiske behandlinger, der er udført af en autoriseret fysioterapeut. Læs mere om ”danmark”s takster til fysioterapi her.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring danmark gives der et tilskud på 133 kr. som du får tilbage ved første gangs konsultation. De resterende gange får du 88 kr. tilbage hvis du er medlem.  Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk