Behandling af barnløshed med fysioterapi

Mercier Therapy er en behandlingsform som fremmer fertilitet. Mercier Therapy har sit ophav i Chicago, USA. Metoden er udviklet af jordmoder Jennifer Mercier.

Jennifer udviklede behandlingsmetoden, fordi hun selv havde vanskeligheder med at blive gravid. Hun har endometriose, men har i dag to børn. Hun har lavet et studie (Pubmed) af metoden, hvor hele 83% blev gravide efter behandlingen.

Det er en behandling, der bruges med stor succesrate, hvis du ønsker at blive gravid. Det er en naturlig form for fertilitetsbehandling. Behandlingen kan ligeledes hjælpe folk med Endometriose, PCO eller personer med andre smerter i bækkenbunden.

Behandlingen er en blid form for manipulation af æggestokkene og livmoderen. Der bliver også givet bløddelsbehandling af omkringliggende ledbånd og muskler. Vores livmoder kan stå i forskellige stillinger, men hvis den står forkert, kommer der ikke den optimale blodforsyning til bækkenet. Det rettes op gennem manipulationen, så livmoderen får de bedste betingelser. På den måde kan graviditetschancen øges og/eller smerter fra bækkenet fjernes.

Fertilitetsbehandling er psykisk og fysisk hårdt for kroppen. Det, at blive gravid, er ideelt set noget, der skal foregå mand og kvinde imellem. Men når dette ikke sker, bliver kroppen stresset, og man bliver frustreret, og dermed ændres hormonbalancen. Det er derfor vigtigt at bygge kroppen op og give den balancen tilbage igen. 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk