Hold og kurser

Yoga for gravide

YOGA FOR GRAVIDE 

Torsdag d. 2. Februar 2023

MAX 8 deltagere 

STED: Hjerting Strandvej 20

BETALING: 798 kr. for et forløb på 6 gange - BETALES PÅ DAGEN VIA MOBILPAY

TILMEDING TIL 31 12 09 07 SMS ELLER MAIL FYSLINE@HOTMAIL.COM - først til mølle princip. 

(Skriv gerne hvor langt du i graviditeten, navn og telefonnummer). 

Medbring drikkedunk og du skal gerne have behageligt tøj på du kan bevæge dig i.

At være gravid er en meget vigtig periode i dit liv. 

Yogastillinger er fødestillinger!
Yogastillinger er fødestillinger så når du er i gang med din fødsel vil din krop huske på stillingerne vi har gennemgået og du vil føle tryghed i de stillinger, fordi du har prøvet dem før. Du lærer hvilke hvilestillinger der er gode for dig.

Hvornår kan du begynde til gravid yoga?

Du kan lave gravid yoga hele din graviditet igennem og det er ikke for tidligt eller for sent at gå i gang med yoga, 80 % af mine deltagere har aldrig prøvet yoga før. 

I begyndelsen af din graviditet dannes der optil 100.000 nerveceller i minuttet ved dit lille barn, derfor har din baby også glæde af yoga. 

Gravid yoga er blide bevægelser der nænsomt gør dig parat til din kommende fødsel. Du lærer hvordan du mestre dine veer ved hjælp af det rette åndedræt.
De blide bevægelser kan alle være med til, også på trods af bækkenløsning, der vil altid blive taget hensyn til dig hvis du eventuelt har smerter.

Derudover vil der også være fokus på styrke, balance, koordination og mental styrke til fødslen og det kommende liv som mor. Vi vil også komme til at tale om smertelindring under fødslen og du vil få en introduktion til den ældgamle metode REBOZO.

Brug Yoga som et pusterum!
Yoga stilner sindet, det er et pusterum i en travl og hektisk hverdag. Yogasalen er et sted hvor du har dit eget space, det er også et sted, hvor du kan mødes med andre der har det ligesom dig. Det skal være et rart sted at komme og vi skal kunne dele forskellige ting med hinanden, det er vigtigt for mig som gravid yogalærer at skabe et trygt rum for alle. 


Efterfødselstræning

Næste opstart bliver fredag d. 14. August 2020

Nyt hold fredag d. 14. August 2020 - 18. September - 6 gange

Sted: Hjerting Foran Badehotellet ved trappen, kl. 14.00 -15.00

Pris: 699 kr

Tilmelding: Mail fysline@hotmail.com eller sms 31 12 09 07 med navn og alder på din baby

Max: 10 PLADSER

Holdet er Personlig trænings inspireret, med fokus på dig som ny mor.

Der er på holdet fokus på bækkenbunden, der vil også være almindelige styrkeøvelser for ryg og balle muskulaturen. Du lærer på holdet at lave korrekte knibeøvelser så du kan nyde din barsel uden bekymringer.

6-8 uger efter fødsel er du klar til at være med. Der vil blive taget hensyn til om du har fået kejsersnit, bristninger, eller andre komplikationer efter fødsel. Holdet er for alle der har født, det gør ikke noget hvis det er længere tid siden du har født. Tag din mødregruppe eller veninde med, kom alene eller med din baby.

Der er plads til alle og øvelserne foregår i dit tempo og det der passer til din krop.

(Der er mulighed for at tage barnevogn med)

Retningslinier ift. COVID - 19: Jeg har sprit med. Det forventes at du ikke møder op hvis du føler dig det mindste syg. Derudover er det stadig vigtig at holde afstand, medbring gerne egen måtte, egen drikkedunk og tøj du kan bevæge dig i. Jeg har måtter med, men hvis du selv har en måtte er det bedst, jeg har kettelbells, elastikker og små bolde med, som det forventes at der bruges lidt tid på at spritte af efter brug.

Betaling: Via mobilpay Erhverv 66802 første gang vi ses.  

Jeg glæder mig til at møde jer og jeres babyer til en hyggelig træningstime

Kærlig hilsen

Line Abildgaard

Fysioterapeut med speciale i bækken og graviditet (Gyn/Obs fys). og yogalærer


Fertilitetsfremmende Yoga

Fertilitetsfremmende Yoga som holdtræning, hvor der er plads til dig.

OPSTART: Igen i 2021.

Fertilitetsfremmende Yoga er for dig der gerne vil forberede dig bedst mulig på at blive gravid. Det er også for dig der gerne vil slippe for stress omkring det du har/er igennem. Det er for dig der gerne vil være sammen med andre kvinder i samme situation som dig og danne et fælleskab, hvor i alle ved hvordan det føles at vente.

Der vil på holdet gives tid til sparring og snak jer kvinder imellem.

Du får øvelser du kan lave hjemme fx. inden din ægoplægning, ægløsning eller inseminering (IUI).

Yoga nedsætter stress og spændinger og hjælper dig med at forberede din krop til en sund graviditet.

  • Yoga for fertilitet er for dig der har forsøgt at blive gravid uden resultat gennem længere tid
  • Yoga for fertilitet er for dig der har brug for tekninkker til at reducere stress i forbindelse med fertilitetsbehandling
  • Yoga for fertilitet er for dig der har oplevet gentagne aborter
  • Yoga for fertilitet er for dig der har endometriose, PCO, PCOS eller andre hormonelle forandringer eller ubalancer
  • Yoga for fertilitet er for dig der gerne vil dyrke motion, men er i tvivl om hvilken motionsform der er god under fertilitetsbehandling

Flere undersøgelser har vist at Yoga kan forbedre dine chancer for at opnå graviditet helt optil 34%

Derudover vil jeg introducere jer for Mojzisova - metoden, som er udviklet af den tjekkiske fysioterapeut Ludmilla Mojzisova, der gennem flere videnskablige studier har påvist at metoden kan firdoble infertile kvinders chance for at opnå naturlig graviditet. Metoden kan med fordel også bruges som forberedelse til IVF eller insemminationsforsøg.

Sted: Hjerting Hus 

Pris: 998 kr. for 5 gange. incl. hjemmetrænings program 

Tilmelding under Booking - Event.  

Håber at se dig til en hyggelig Yoga time (75 min).

Kærlig hilsen 

Line Abildgaard

Fysioterapeut med speciale i bækken og fertilitet samt yogalærer. Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud til fysioterapeutiske behandlinger, der er udført af en autoriseret fysioterapeut. Læs mere om ”danmark”s takster til fysioterapi her.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring danmark gives der et tilskud på 133 kr. som du får tilbage ved første gangs konsultation. De resterende gange får du 88 kr. tilbage hvis du er medlem.  Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk