Klik på billedet for stor udgave og flere billeder

Platt Pro 5% Progesterone Cream

En stor fordel ved denne creme er, at det er specielt udviklet til at give maksimal effektivitet. I denne forbindelse er det den stærkeste progesteron der fås uden recept. En fordel ved anvendelse progesteron i cremeform er, at folk kan justere mængden, de bruger i overensstemmelse med deres behov. Efter et stykke tid, bør man bemærke, at de er i stand til at nedsætte mængden oprindeligt brugt. PlattPro har en styrke på 5%, hvilket betyder, at én pumpe giver 50 mg progesteron.

310 DKK

Yderligere information

Afhængigt af hvordan PlattPro anvendes, bør én flaske vare fra 1-2 måneder. Når det anvendes, progesteron opholder det sig blodstrømmen i 5-6 minutter fordi det er så let for kroppen at optage det. Da det er så korttidsvirkende, det bedste tidspunkt til at bruge progesteron er 1-3 minutter før et måltid. Det vigtigste tidspunkt på dagen til at bruge progesteron er før frokost. Insulin niveauer er de højeste i eftermiddag, som naturligvis er grunden til mange mennesker bliver døsig mellem kl. 15-16. Vær opmærksom på, at når blodsukkeret falder, vil kroppen frigive adrenalin til at hæve sukker niveauer op igen. Anbefalet dosis Styrke: 50 mg pr pumpe Påfør ½-1 pumpe til indersiden af en ene underarm og gnid underarmen sammen Gør dette op til 3 gange om dagen, 1-3 minutter før måltider Hvis du har problemer med at sove om natten, anbefales det, at du spiser en lav-glykæmisk kulhydrat lige før sengetid. Desuden bør du anvende cremen igen lige før du spiser din sengetid snack. Bemærk: Progesteron kan påvirke mennesker forskelligt, således at det er almindeligt at have behov for at justere doser. I denne henseende, hvis de problemer, du havde oprindeligt synes at være forbedret, så bør du skære ned på mængden eller styrken af rogesteron og revurdere.


Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud til fysioterapeutiske behandlinger, der er udført af en autoriseret fysioterapeut. Læs mere om ”danmark”s takster til fysioterapi her.

Hvis du er medlem af Sygeforsikring danmark gives der et tilskud på 133 kr. som du får tilbage ved første gangs konsultation. De resterende gange får du 88 kr. tilbage hvis du er medlem.  Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk